Wie doen er mee?

De Kenniswerkplaats Noord-Holland Noord helpt het regionale bedrijfsleven in "Holland Boven Amsterdam" en het onderwijs om de onderlinge aansluiting en afstemming te vergroten. Ondernemers uit de regio kunnen beschikken over kennis, onderzoek en frisse blikken van studenten. Het regionale onderwijs beschikt over actueel en relevant onderwijscurriculum dat aansluit bij de kansen en ontwikkelingen in de regio.
In juni 2010 is de Kenniswerkplaats NHN formeel van start gegaan. Inmiddels hebben ruim 2.500 studenten gewerkt aan projecten van de Kenniswerkplaats NHN. De uitvoering van de Kenniswerkplaats NHN is een samenwerking tussen het Clusius College, Inholland, Wageningen University & Research, provincie Noord-Holland en het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord. Het Ontwikkelingsbedrijf NHN coördinatie de activiteiten van de Kenniswerkplaats NHN.

Thema's

De regio heeft de ambitie om de economische structuur van Noord-Holland Noord te versterken. Hiervoor zijn vier clusters benoemd waarbinnen gewerkt wordt aan de topsectoren voor de regio:

  • Agri-Food
  • Energy
  • Water
  • Leisure


De eerste drie thema’s verhouden zich tot elkaar als volgt:

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de projecten in de Kenniswerkplaats Noord-Holland Noord?
- Kijk op de website: www.kenniswerkplaatsnhn.nl
- Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Neem contact op met het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord: 072 – 519 57 74.

Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord
tel: 072 – 519 57 74
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.